Lafont

In 1923 start in de Madeleine wijk in Parijs Louis Lafont een kleine boetiek in hoorapparaten en brillen. De art-deco geest van Louis stroomt nog steeds door het merk nu kleinzoon Phillipe samen met zijn vrouw de huidige collecties van Lafont ontwerpt. Een echt familiebedrijf met meer dan 90 jaar expertise en kennis over brilmonturen. Alle monturen stralen het hippe Parijs uit en komen altijd vrolijk over.
Het design van Lafont is een tikkeltje rebels en avantgardistisch. Met enorm veel kleurcombinaties en een unieke mix van materialen is de collectie niet alleen kenmerkend Lafont, maar ook juist enorm veelzijdig. Lafont zorgt voor diversiteit: u kunt kiezen uit een cat-eye of retro ontwerp, metalen brillen of charmante brillen, sierlijk of vrolijk, maar altijd komt het speelse uiterlijk terug. Lafont vervaardigt de brillen met traditionele ambachten gecombineerd met de nieuwste Franse fabricage technieken. Dat er veel tijd in het produceren van een bril zit, wordt vaak vergeten. Creative director Thomas Lafont, natuurlijk ook familie, vertelt dat het wel 8 tot 14 weken kan duren, voordat een bril daadwerkelijk gemaakt is.

Lafont ziet een bril niet alleen als een accessoire. Een bril geeft een hint van de persoonlijkheid van de drager. Kiest u voor Lafont, dan kiest u dus voor uzelf!